Search
Close this search box.

Vastuullisuus

Laatupäivystys syntyi tarjoamaan ostopalvelulääkäripalveluita sinne, missä on pulaa tekijöistä. Tarjoamme laadukasta lääkäripalvelua, ja olemme luotettava työnantaja lääkäreillemme.

Uskomme vahvasti siihen, että motivoitunut, osaava ja tyytyväinen lääkäri tarjoaa potilailleen parasta mahdollista hoitoa. Siksi haluamme omalta osaltamme edistää toimivia työyhteisöjä, joissa henkilökunnan paras potentiaali pääse kukoistamaan. 

Hyväntekeväisyystapahtuma Sairaalamäki24.

Kukoistamme yhdessä

Haluamme olla työpaikka, jossa henkilöstö kokee merkityksellisyyttä, intoa ja yhteisöllisyyttä.  Arvostamme moniammatillisuutta ja korostamme yhdenvertaisuutta. Seuraamme työhyvinvointiamme muun muassa säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Vuoden 2023 alussa lääkärimme antoivat NPS:n arvoksi 77, eli huipputuloksen.

Arvoihimme kuuluu yhdessä kasvaminen. Vahvuutemme on, että haluamme niin organisaationa kuin yksilöinä kehittyä. Huolehdimme henkilöstön osaamisesta kannustamalla ja tarjoamalla mahdollisuuksia koulutukseen ja oppimiseen.

Kulutamme kestävästi

Huomioimme ympäristökysymykset toiminnassamme. Teemme kestäviä hankintoja ja arvioimme, miten toimintamme vaikuttaa ympäristöön. Kaikissa hankinnoissa pyrimme kunnioittamaan paikallisuutta ja pohdimme hankinnan ympäristövaikutuksia. 

Laatutiimi kokoustaa.

Huolehdimme hallinnollisesta vastuustamme

Taloudenhoitomme on vastuullista, ennakoivaa ja suunnitelmallista. Kehitämme liiketoimintaamme taloudellisten tavoitteidemme ja arvojemme mukaisesti. Pidämme huolta myös tietoturva- ja tietosuoja-asiosta, jotka ovat keskeisiä luottamuksen säilyttämisessä ja takaamisessa. 

Haluamme tehdä hyvää

Pyrimme vaikuttamaan positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja innostamaan yhteisöjä hyvän tekemiseen. Tuemme eri järjestöjä ja teemme hyväntekeväisyystempauksia. Vuonna 2023 tuemme erityisesti järjestöjä, jotka tekevät kotimaassa työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen tai edistävät terveydenhoitoa ulkomailla.

Olemme vuosittain järjestämässä Sairaalamäki24-tapahtumaa, jossa keräämme yhdessä porrasnousuilla varoja hyväntekeväisyyteen.

FIBS yritysvastuuverkosto.

Olemme mukana FIBS:n yritysvastuuverkostossa.

Meillä saa luovuttaa verta työajalla.