Koulutukset

Ammatillinen kasvu ja oppiva organisaatio

Haluamme tarjota potilaille parasta mahdollista hoitoa ja sen takaamiseksi tarvitsemme koulutusta. Seniorilääkärimme luennoivat ja kouluttavat viikoittain sekä toimipisteissään että webinaareissa.  Lisäksi laajemmat koulutuskokonaisuudet, kuten ALS (Advanced Life Support) ja Ultramestareiden ultraäänikoulutus järjestetään puolivuosittain.

Laatupäivystyksen koulutuksiin kuuluu myös ainutlaatuinen Olhava Emergency Medicine Camp ja sen sisartapahtuma Pyhä Emergency Medicine Camp. Molemmat ovat vaativia ja korkealaatuisia terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja traumasimulaatiokoulutuksia, joissa on pieni tuulahdus extremeä! 

Tsekkaa tunnelmia Pyhä EMC-tapahtumasta >>

EMC teemawebinaari 24.1.

Tiistaina 24.1. Emergency Medicine Camp -tapahtumista tutut kouluttajat pitävät webinaarin aiheesta: “Hypotermia”. Luvassa asiaa mm. ecmosta ja paleltumien ensihoidosta. Ilmoittautuminen webinaariin aukeaa lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Tulevat koulutustapahtumat

Hoitoelvytyksen harjoittelua nukella

Hoitoelvytyskoulutukset – syksy 2022

Järjestämme loppuvuoden aikana hoitoelvytyskoulutuksia Helsingin Malmilla ja Kouvolassa lähes joka viikko. Koulutuksissa käydään alkuun läpi ilmatien hallinta sekä PPE+D AED-laitteella.

Lue »

ALS 30.11.-1.12.

Kaksipäiväinen kurssi, joka tarjoaa systemaattisen lähestymistavan hätäpotilaan hoidossa ja opettaa tehokkaaseen tiimityöskentelyyn…

Lue »