Search
Close this search box.

Koulutukset

Ammatillista kasvua ja yhdessä kehittymistä

Meidän missionamme on tarjota potilaille hyvää hoitoa. Sen takaamiseksi tarjoamme oppimista janoaville lääkäreille koulutusta ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Kaikkea ei voi oppia lääkiksessä tai duunissa. Siksi pyrimme tarttumaan niihin aiheisiin, joissa on havaittavissa osaamisvajetta. Kannustamme työntekijöitämme pois mukavuusalueeltaan, laajentamaan osaamistaan haastavampienkin aiheiden parissa.

Olemme panostaneet erityisesti kouluttamiseen akuuttilääketieteen saralla. Suurimmat simulaatio­koulutuksemme, moniammatilliset Emergency Medicine Campit, järjestetään kolme kertaa vuodessa aidossa maastossa luonnon helmassa.

Avasimme vuoden alussa koulutuskaupan, josta löydät jatkossa kaikki tulevat koulutuksemme kätevästi yhdestä paikasta.

Koulutustila Olkkari

Keväällä 2023 avasimme oman koulutustilamme Kouvolan keskustaan. Olkkari on täysin varusteltu simulaatiokoulutustila, jossa pidämme säännöllisesti käytännönläheisiä koulutuksia. Sen lisäksi Olkkarissa pääsee pelailemaan pleikkaa ja bilistä sekä viettämään leffa- ja saunailtoja muiden laatupäivystysläisten kanssa.

Videolla vastuulääkäri Yahya esittelee tiloja. 

Ajatuksia oppimisesta

Millainen on hyvä koulutus tai kouluttaja? Miten voin oppia paremmin? Muun muassa näitä asioita koulutustoiminnan vastuulääkäri Johannes pohtii videolla.

Koulutuksen onnistuminen mittaantuu muutoksena käytännön työssä.

 

Tutustu YouTube-kanavamme koulutustallenteisiin

Livekoulutusten lisäksi olemme vuosien varrella järkänneet paljon myös webinaareja, joista löydät tallenteet YouTube-kanavaltamme. Videoiden avulla voit perehtyä esimerkiksi päihdeäitien kohtaamiseen, päivystyksessä pärjäämiseen, EKG-vinkkeihin tai hyvään ja systemaattiseen kirjaamiseen.

Lue lisää koulutusaiheista