Laatupäivystys_Akatemia_Logo_Valkoinen

Ammatillinen kasvu ja oppiva organisaatio

Haluamme tarjota päivystyksien potilaille parasta mahdollista hoitoa ja sen takaamiseksi tarvitsemme koulutusta. Seniorilääkärimme luennoivat ja kouluttavat viikoittain sekä toimipisteissään että webinaareissa.  Lisäksi laajemmat koulutuskokonaisuudet, kuten ALS (Advanced Life Support) ja Ultramestareiden ultraäänikoulutus järjestetään puolivuosittain.

Laatupäivystyksen koulutuksiin kuuluu myös ainutlaatuinen Olhava Emergency Medicine Camp  ja sen sisartapahtuma Pyhä Emergency Medicine Camp. Emergency Medicine Campit ovat vaativia ja korkealaatuisia terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja traumasimulaatiokoulutuksia, joissa on pieni tuulahdus extremeä! Käy tsekkaan syksyn tunnelmia!

Viikkokoulutus

Laatupäivystyksen vastuulääkärit luennoivat joka keskiviikko klo 18:00 – 19:00. Etäluentojen aiheet vaihtuvat viikoittain ja luennot julkaistaan jälkikäteen Youtube-kanavallemme

Viikkokoulutus on avoin kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Mikäli kiinnostuit, laita viestiä!

Tulevat koulutustapahtumat

ALS
30.11.-1.12

Kaksipäiväinen kurssi, joka tarjoaa systemaattisen lähestymistavan hätäpotilaan hoidossa ja opettaa tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Kurssi sopii terveydenhuollon akuuttiyksiköissä (esim. päivystys, leikkaussali, tehohoito, ensihoito) työskenteleville hoitajille ja lääkäreille.

Lue lisää »

Ota yhteyttä