Search
Close this search box.

Työpaikat

Millainen työnantaja olemme?

Työllistämme lääkäreitä junnuista kokeneisiin erikoislääkäreihin. Lääkärimme työskentelevät julkisessa terveydenhuollossa, jotta voimme yhdessä varmistaa vaikuttavan hoidon kaikille.

Meillä lääkärit voivat kasvaa ammattilaisina kiinnostuksensa mukaan vastaanottotyön, osastotyön, päivystystyön tai vaikka näiden kaikkien osaajiksi. Lisäksi tarjoamme oppimista janoaville lääkäreille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen uran kaikissa vaiheissa. Kliinisessä työssä kehittymisen lisäksi mahdollistamme kasvun myös kouluttajana tai vastuuhenkilönä erilaisissa rooleissa. 

Keskitymme erityisesti työyhteisöjen luomiseen ja kehittämiseen sen sijaan, että lähettäisimme yksittäisiä lääkäreitä eri puolille Suomea.

Mitä tarjoamme sinulle

Laatupäivystyksen yhteistyö

Yhteistyö

Vastuu­lääkäri ja oma yhteys­henkilö ovat läpi työsuhteen tukenasi. Lisäksi järkkäämme säännöllisesti hyvinvointia tukevia tapahtumia.

Koulutukset

Lääkärinämme sinulla on ensi­­sijainen ja maksuton pääsy huippu­koulutuk­siimme.

Konsultaatio­tuki

Saat kattavan konsultaatio­tuen potilas­tilanteissa, ura­polulla ja yrit­täjyydessä. Olemme aidosti tukenasi!

Laatukämppä

Jos työskentelet muualla kuin koti­paikka­kunnallasi, järkkäämme sinulle viihtyisän ja valmiiksi sisustetun laatukämpän.

Muut edut

Tarjoamme työn­tekijöillemme kattavan työterveyden ja laajan vapaa-ajan tapa­turma­vakuutuksen.

Mitä odotamme sinulta

 • Missionamme on tarjota potilaille hyvää hoitoa ja arvoihimme kuuluu yhdessä kasvaminen. Odotammekin työntekijöiltämme intoa jatkuvaan kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun. Kannustamme ja tuemme lääkäreitä osallistumaan säännöllisesti alan koulutuksiin, joita tarjoamme itsekin monipuolisen kattauksen.
 • Olemme yhteisöllinen työpaikka lääkäreille. Toivomme sinulta intoa tutustua muihin laatupäivystysläisiin ja halua osallistua tapahtumiimme muun elämän salliessa.
 • Meillä työskentelee motivoituneita, ammatillista kasvua janoavia lääkäreitä. Lue lääkäritarinoistamme lisää.

Näin rekry etenee

 1. Kartoitus
  • Alkuun käymme yhdessä puhelimitse läpi työtaustasi, toiveesi ja tulevaisuuden­suunnitelmasi.
 2. Haastattelu
  • Seuraavaksi tapaamme rennoissa merkeissä kasvotusten tai etänä. Mukana on oman yhteyshenkilösi lisäksi vastuulääkäri.
 3. Yhteistyöstä sopiminen
  • Sovimme yhteistyöstä ja hoidamme työ- tai laskutussopimukset kuntoon.
 4. Työn aloitus
  • Käymme tarkemmin läpi, mitä tarkoittaa työskennellä yksityisen kautta tilaaja-asiakkaalla. Perehdytämme sinut työhön yhteistyössä tilaajan kanssa.
 5. Yhteydenpito
  • Tapaat nimetyn vastuulääkärisi säännöllisissä 1:1-keskusteluissa, joissa käydään läpi muun muassa fiiliksiä ja tulevaisuuden koulutustoiveita. Tämän lisäksi yhteyshenkilönäsi toimiva asiakkuusvastaava on aina tarvittaessa tukenasi.

Sovi yhteinen kartoitus

Ole yhteydessä meidän Tiina-MarjaanaanHermanniinVihin tai Abdullahiin, niin sovitaan puhelu tai tapaaminen, jossa voimme yhdessä pohtia juuri sinulle sopivan seuraavan ura-askeleen.

Voit myös laittaa meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta. 

Tiina-Marjaana Kaukanen.

Tiina-Marjaana Kaukanen

050 540 2321

Hermanni Kärkkäinen

040 808 5423

Vi Nguyen.

Vi Nguyen

050 430 1291

Abdullah Salih

050 331 1940