Search
Close this search box.

Muut
työmahdollisuudet

Päivystystyön lisäksi tarjoamme lääkäreille monipuolisesti muitakin mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Miltä kuulostaisi kehittyä esimerkiksi terkka- tai osastotyön osaajaksi? Tai kiinnostaako sinua enemmän neuvolahommat? Tutustu näihin ja muihin mahdollisuuksiin ja ole rohkeasti meihin yhteydessä, mikäli kiinnostuit!

Tarjoamme työmahdollisuuksia pääosin pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudenmaan alueella ja Kouvolassa. Tutustu myös tarjoamiimme päivystysduuneihin.

Laatupäivystyksen lääkäri työssään.

Terveyskeskustyö

Terkassa teet itsenäistä vastaanottotyötä senioreiden avustuksella. Otat vastaan, kartoitat, tutkit ja hoidat eri ikäisiä potilaita moninaisine vaivoineen. Terkassa opit toimenpiteiden alkeita mm. luomenpoistojen ja punktioiden myötä.

Terkkalääkärinä saat hyvän ja kattavan yleiskuvan suomalaisista kansansairauksista. Opit tautien kirjoista ja niiden hoidosta. Vastaanotollesi tulee myös psykiatrista hoitoa tarvitsevia potilaita. Hoidon jatkuvuuden ja hoitosuhteiden muodostumisen seurauksena opit myös tuntemaan ja hoitamaan omia potilaita. Samalla pääset treenaamaan vuorovaikutustaitojasi.

Sairaaloiden osastotyö

Osastolla potilaita hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Työskentely hoituu yhdessä eri erikoisalojen, hoitotyön ammattilaisten ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Lääkärille osasto on loistava paikka oppia hoitamaan monisairaita potilaita. Se on myös turvallinen ympäristö opetella uutta seniorilääkärin avustuksella. On mielettömän hyödyllistä, että opit osastotyön osana palvelujärjestelmää. Näissä hommissa tutustut laajasti eri sairauksiin ja opit arvioimaan potilaan lääkitystä kokonaisvaltaisesti.

Osaston seniorilääkäri Mohamed Yahya.

Muut työpaikat

Äitiysneuvolan tavoitteena on turvata odottavan äidin, sikiön ja vastasyntyneen terveys. Lastenneuvolassa seurataan ja tutkitaan lapsen kasvua ja kehitystä.

Kouluterveydenhuollon lääkärinä toimit lääketieteellisenä asiantuntijana opiskeluhuollossa. Lääkärinä tavoitteenasi on oppilaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä kasvun ja kehityksen seuraaminen.

Kotihoidon lääkärinä hoidat pääosin iäkkäitä potilaita, jotka eivät pysty enää asioimaan terveysasemalla heikon toimintakykynsä vuoksi.

Työterveyslääkärinä otat vastaan työikäisiä potilaita, joilla ei ole vakavia sairauksia.

Sovi yhteinen kartoitus

Ole yhteydessä meidän Hermanniin tai Vihin, niin sovitaan puhelu tai tapaaminen, jossa voimme yhdessä pohtia juuri sinulle sopivan seuraavan ura-askeleen.

Voit myös laittaa meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta. 

Hermanni Kärkkäinen

hermanni@laatupaivystys.fi
040 808 5423

Vi Nguyen.

Vi Nguyen

vi@laatupaivystys.fi
050 430 1291