Pori

Lyhyttä työviikkoa Porin kesässä

Valmistutko lääkäriksi keväällä 2023, etkä vielä tiedä mihin suuntaisit duuniin? Porin kesässä sinua odottaa mainio mahdollisuus startata matkasi vastavalmistuneena lääkärinä!

Kesän aikana pääset kehittymään lääkärinä erilaisissa tehtävissä: työskentelet viikoittain kolme päivää terkassa ja yhden päivystyksessä. Työskentelypäivät on joustavasti sovittavissa ja työnkuvasi katsotaan tarkemmin lähtötasosi perusteella.

Porissa sulla on erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan päivystystyön saloja. Luvassa on turvallinen oppimisympäristö, sillä kanssasi samaan aikaan työskentelee kokeneita laatupäivystäjiä.

Teemme jokaiselle lääkärillemme sähköisen konsultaatiotukiryhmän. Siellä sinua sparrailevat kolme kokenutta vastuulääkäriämme. Emme jää hiljaisesti taustalle, vaan olemme aidosti läsnä ja apunasi.

Saat lisäksi ensisijaisen pääsyn koulutuksiimme ja erinomaisen palkan. Laatukämppäkin järjestyy läheltä työpaikkaa. Jos kaipaat Yyterin kuumiin kesäpäiviin seuraa, voit tulla Poriin töihin myös yhdessä kaverisi kanssa.

Odotamme sinulta vastuullisuutta ja mielenkiintoa työhösi sekä halua kehittyä lääkärinä. Hyville tekijöille järjestyy hommia kesän jälkeenkin.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin jutellaan lisää! Mainitse viestissä, että oot kiinnostunut Porin kesästä.