Tietoa meistä

Laatupäivystys lyhyesti

Laatupäivystys on ostolääkäripalveluita tarjoava kotimainen yritys.

Palvelumme perustuu toimintaympäristömme kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen sekä sujuvaan yhteistyöhön kaikkien keskeisten sidosryhmien kanssa. Tärkein voimavaramme on lääkärimme, jotka mahdollistavat laadukkaan palvelun sekä tilaajillemme että potilaille. Tämän vuoksi panostamme työntekijöidemme kouluttamiseen sekä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Mistä kaikki alkoi?

Ensimmäinen laajamittainen päivystysprojektimme on Pohjois-Kymen sairaalassa (POKS), joka alkoi maaliskuussa 2020. Resursoimme viikoittain sairaalaan yli 400 tuntia lääkärityövoimaa. Kehitämme päivystyksen toimintaa tiiviissä yhteistyössä hallinnoivan tahon Kymsoten kanssa.

Mitä nyt?

Tänä keväänä toimintamme laajentui mullistavalla tavalla, kun Medipulssin lääkärirekrytointi sulautui osaksi Laatupäivystystä. Yhdistymisen ansiosta pystymme nyt tarjoamaan entistäkin monipuolisemmin työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Kouvolan, Porin ja Joensuun päivystyspisteiden lisäksi meillä on kiinnostavia työpaikkoja tarjolla mm. pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan terveyskeskuksissa sekä osastoilla.

Laatupäivystys numeroina

20

Tehtyjä työtunteja

20

Työllistettyä lääkäriä

20

Työllistettyä erikoislääkäriä

2681

Mäkinousua

Mediassa

Laatupäivystys näkyy toisinaan mediassa. Alla muutamia juttuja.