Pori

Päivystäks sääki viel?

Päivystys on sun juttu, mutta et jaksa viisipäiväistä työviikkoa ja kaipaat enemmän vapaa-aikaa? Meillä on duunia just sulle.

Etsimme nyt päivystyslääkäreitä Poriin Satakunnan keskusairaalaan.

Tarjoamme monipuolista työtä akutologiasta ja päivystystyöstä kiinnostuneille lääkäreille pitkinä työvuoroina arkisin klo 08-23. Lyhyemmätkin työvuorot sekä viikonloput ja yötyöt ovat mahdollisia. Keskussairaalatason päivystyksessä pääset hoitamaan akuuttilääkärinä potilaita monipuolisesti oman osaamistasosi mukaan ja kehittymään kliinikkona. Laatupäivystyksen kautta paikalla on aina kaksi lääkäriä, joten voit lähteä töihin myös kaverisi kanssa.

Kokeneempia sekä erikoisalapäivystäjiä on töissä myös päivystysalueella, joita voi konsultoida ja joiden kanssa potilaita hoidetaan tiiminä. Kaikki ovat samaa porukkaa. Potilastietojärjestelmä on Lifecare. Tarjoamme laadukkaan majoituksen. Katsomme päivystyskokemuksen eduksi, mutta kukaan ei ole fakiiri syntyessään joten nuorempikin innokas LL soveltuu töihin ehdottomasti!

Poriin hurauttaa PK-seudulta kolmessa, Turusta parissa ja Tampereelta puolessatoista tunnissa. VR kulkee myös (ellei jäädy raiteille). Varotaan peuroja tiellä.

Vakituisille päivystäjille tarjoamme lisäksi ammattillista kehittymistä koulutuksiemme kautta (esim. kattavat UÄ/elvytys/tehohoitokoulutukset jne) sekä tiiviin akutologi-yhteisön, jonka kanssa viihdyt pidempäänkin.

Ota yhteyttä