Laatupäivystyksen koulutus.

EMC teemawebinaarit

Emergency Medicine Camp teemawebinaarit ovat ilmaisia webinaareja, jotka soveltuvat kaikille teemasta kiinnostuneille terveydenhuollon ammattilaisille.

Webinaarissa aiheita käsitellään ensihoidon ja sairaalan sisäisen toiminnan näkökulmista. Tilaisuus päättyy yhteiseen keskustelutilaisuuteen, jossa kuuntelijat voivat osallistua keskusteluun esittämällä kysymyksiä luennoitsijoille.

Tulevat teemawebinaarit

29.8.2023 klo 17-19.30 - Palovammat

Onko palovammapotilaan hoito sinusta vaikeaa ja silloin harvoin kun se sattuu kohdalle, et muista miten toimia? Tule kehittämään taitojasi ja keskustelemaan ammattilaisten kanssa palovammapotilaan hoidosta!
 
Luennot:
 
  • Palovamman alkuarviointi – Maarit Hult
  • Palovamman laajuuden arviointi ja sen vaikutus alkuhoitoon – Maarit Hult
  • Eskarotomia – Ville Vänni


Webinaarissa mukana keskustelemassa ovat akuuttilääketieteen erikoislääkäri Heljä Vänni, anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri Maarit Hult sekä ensihoitaja Dimitri Lisitsyn.

21.11.2023 klo 17 - Kallovamma

Jos palovammat tuntuu hankalalta, niin entäs aivovammapotilaan hoito? Oliko se nyt hyper- vai hypokapnia ja mitä nestettä sai tiputtaa? Eipä huolta – tule vahvistamaan osaamistasi ja keskustelemaan ammattilaisten kanssa kallovammapotilaan hoidosta niin kentällä kuin sairaalassa!

Webinaarin ohjelma tarkentuu syksyn aikana.