ALS-2

ALS
20.-21.3.2023

Kaksipäiväinen kurssi, joka tarjoaa systemaattisen lähestymistavan hätäpotilaan hoidossa ja opettaa tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Kurssi sopii terveydenhuollon akuuttiyksiköissä (esim. päivystys, leikkaussali, tehohoito, ensihoito) työskenteleville hoitajille ja lääkäreille. Kurssin sisältöjä ovat elottoman potilaan hoito, elvytyksen erityistilanteet ja henkeä uhkaavat hätätilanteet.

Kurssiin kuuluu lähtötasotentti, lopputentti ja -simulaatiotesti. Kurssien hyväksyttävästä suorittamisesta osallistuja saa todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Laatupäivystys järjestää kurssin puolivuosittain.

Mikäli kiinnostuit koulutuksesta, laita viestiä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta!

Kouluttajat

Tuomas Hiltunen, EMA Finlandin lääketieteellinen johtaja ja näiden ERC kurssien organisaattori. Vapaalla pakenen vuorille. Myös työssäni tähtään korkealle, lentäen taivaalle tai ainakin sairaalamäelle.

Minna Backman, anestesiologiaan erikoistuva lääkäri Lohjan sairaalassa. Olen fanaattinen matkustelija ja hypin lentokoneista avantoon!

Tuukka Rantanen, taustaltani sairaanhoitaja, nykyisin töissä Duodecimilla. Olen pyöräilyn sekakäyttäjä, esim. maastopyöräilyä, alamäkipyöräilyä, enduroa ja maantiepyöräilyä.

Jukka Kettunen, ensihoitaja ja ensihoidon lehtori Metropolia ammattikorkeakoulusta Helsingistä. Olen vakaumuksellinen crossfit-kulttilainen!

Markus Lyyra, Kymenlaakson ensihoidon lääkäriyksikön vastuulääkäri.Olen pakkomielteinen KooKoo- fani!