ALS - Advanced Life Support.

ALS – Advanced Life Support

Kaksipäiväinen kurssi, joka tarjoaa systemaattisen lähestymistavan hätäpotilaan hoidossa ja opettaa tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Kurssi sopii terveydenhuollon akuuttiyksiköissä (esim. päivystys, leikkaussali, tehohoito, ensihoito) työskenteleville hoitajille ja lääkäreille. Kurssin sisältöjä ovat elottoman potilaan hoito, elvytyksen erityistilanteet ja henkeä uhkaavat hätätilanteet.

Kurssiin kuuluu lähtötasotentti ja simulaatiotesti. Kurssien hyväksyttävästä suorittamisesta osallistuja saa kansainvälisen todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.

Koulutus on ensisijaisesti Laatupäivystyksen lääkreille. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen, laita Slackissa viestiä omalle ZZZ-kanavallesi.

Kouluttajat

ALS-kursseilla kouluttajina mm.

Johannes Kärkkäinen
Laatupäivystyksen vastuulääkäri ja koulutusvisionääri. 

Johanna Grönroos Laatupäivystyksen koulutusvastaava ja kouluttaja, joka häärii lähes jokaisen koulutuksen taustalla. Pohjakoulutuksena sairaanahoitaja

Niko Lehtisare: laatupäivystäjä ja akuuttilääketieteen EL

Venla Aaltonen: laatupäivystäjä ja lääketieteen lisensiaatti

Tuukka Rantanen, taustalta sairaanhoitaja ja töissä Duodecimilla. Pyöräilyn sekakäyttäjä, esim. maastopyöräilyä, alamäkipyöräilyä, enduro ja maantiepyöräily.

Jukka Kettunen, ensihoitaja ja ensihoidon lehtori Metropolia ammattikorkeakoulusta Helsingistä. Vakaumuksellinen crossfit-kulttilainen!

Markus Lyyra, Kymenlaakson ensihoidon lääkäriyksikön vastuulääkäri. Pakkomielteinen KooKoo- fani!