Joensuu

Minä lähden Pohjois-Karjalaan! Vaihdan farkut verkkarihousuun! 

Kiinnostaako arkiviikon tai muutaman päivän työkeikat kaverin kanssa itärajan tuntumassa? Vähän vaihtelua omaan arkityöhön tai näppärästi töitä esim. tutkimustyön ohelle? Vakituinen, kokopäiväinenkin duuni toki onnistuu, ei hätää.

Haemme nyt reippaita lääkäreitä töihin Joensuuhun Pohjois-Karjalan keskussairaalaan päivystyspoliklinikalle sekä perusterveydenhuoltoon. Tarjoamme töitä päivystyksessä sekä ilta- että yövuoroissa pääosin arkisin. Uutena päivystyksenä kauttamme yleislääkäreitä on taakan jakamiseen aina kaksi kappaletta myös öisin, joten kuormitus pysyy kohtuullisena ja voit tulla töihin myös kaverin kanssa! Apunasi virka-ajan ulkopuolella on luonnollisesti keskussairaalatason muu lääkärimiehitys (ml. oper/kons) sekä Siun soten tehokas hoitotiimi. 

Tarjoamme haastavan työnkuvan, räätälöitävät työviikot, erinomaisen korvauksen sekä laadukkaan majoituksen ja kuntosalikortin, jotta kunto ja kestävyys pysyy hyvänä myös työviikon keskellä! Tämän päälle Laatupäivystyksen koulutukset, kuten supersuosittu UÄ-kurssi ja kriittisten potilaiden ALS-kurssi vain pari mainitakseni. Tietysti pääset osaksi myös Laatupäivystyksen hassunhauskaa meininkiä.

Potilastietojärjestelmä Mediatri, kattava perehdytys paikan päällä ja vaatimus LL. Päivystystyökokemus on eduksi.

Ota yhteyttä