Search
Close this search box.

Yahya etsii osaston seniorilääkäriä työparikseen – onko susta tarttumaan haasteeseen?

Tarjoamme perusterveydenhuollon osastohommissa ansioituneelle lääkärille täysaikaisen työn junnumpien seniorina Kouvolan Ratamossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kun sopiva tekijä löytyy.
Osaston seniorilääkäri Mohamed Yahya.

Yahyalla on työpari hukassa! Oisko susta hänelle kaveriksi osaston seniorilääkärinä?

– Olisi hienoa, jos työparini olisi yhteistyökykyinen, koulutusmyönteinen ja muutenkin hieno tyyppi, Yahya toivoo.

Tarjoamme perusterveydenhuollon osastohommissa ansioituneelle lääkärille täysaikaisen työn junnumpien seniorina Kouvolan Ratamossa. Seniorina tehtävänäsi on toimia lisensiaattien ja kandien houstina sekä kouluttajana, omaa osastoa sulle ei tule.

Pääset myös kehittämään osastolääkärikonseptia apunasi Laatupäivystyksen muu vastuulääkärijoukko.

Osastoseniorina aloitat päiväsi tutustumalla uusiin potilaisiin ja jeesaat nuoria lääkäreitä osastokierron kanssa. Autat heitä pääsemään eteenpäin ja tuet hoitosuunnitelmien tekemisessä. Vastuullasi on 4–6 osastonlääkäriä.

Homma sopii lääkärille, joka on jo kokenut osastotyön konkari ja haluaa jakaa viisauttaan eteenpäin. Tykkäät nuorten lääkäreiden kouluttamisesta ja haluat päästä kehittymään kouluttajana. Ensisijaisesti toivomme, että haluat kehittyä sekä lääkärinä että ihmisenä. Minimivaatimuksena on LL, mutta EL (yle, ger tai sis) katsotaan eduksi.

Tarjoamme joustavan työnkuvan ja asianmukaisen korvauksen lisäksi laatukämpän läheltä työpaikkaa, ensisijaisen pääsyn suosittuihin koulutuksiimme sekä loistavat urakehitysmahdollisuudet kumppanilääkärinämme. Kanssamme pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, josta voi vahingossa jopa löytyä uusia, elinikäisiä frendejä. 

Kyseessä on spesialistihomma, joten palkkaus katsotaan tarkemmin tekijän mukaan. Voit esittää meille oman toiveesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kun sopiva tekijä löytyy. Kysy lisää tai laita saman tien hakemusta tulemaan!

Vastuulääkäri Mohamed Yahya
yahya@laatupaivystys.fi
045 608 0208

Jaa artikkeli: