Search
Close this search box.

Tiedote viimeaikaisesta keskustelusta sosiaalisessa mediassa

Suomen Laatupäivystys Oy:n toimitusjohtajaan liittyen on viime päivien aikana käyty keskustelua sosiaalisessa mediassa.
Laatupäivystys-logo

Suomen Laatupäivystys Oy:n toimitusjohtajaan liittyen on viime päivien aikana käyty keskustelua sosiaalisessa mediassa. Toimitusjohtaja Hunderra Assefa otti sosiaalisessa mediassa kantaa yksityishenkilönä Lähi-idän viimeaikaisiin tapahtumiin.

Suomen Laatupäivystys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton organisaatio. Emme hyväksy minkäänlaista väkivaltaa tai siihen kannustamista, emmekä rasismia tai syrjimistä missään muodossa. Ottaen huomioon vakavat ja traagiset viimeaikaiset tapahtumat Lähi-idässä, toimitusjohtajan kommentti oli hyvin harkitsematon. Olemme keskustelleet asiasta toimitusjohtajan kanssa. Hänen olisi pitänyt käyttää parempaa harkintakykyä kommentoidessaan sosiaalisessa mediassa.

Suomen Laatupäivystys on lääkärityövoimaa julkiseen terveydenhuoltoon välittävä yritys. Toimintaamme ohjaava arvo on potilaan hyvä hoito. Työllistämme lääkäreitä ympäri Suomen erityisesti päivystyksiin, mutta myös terveyskeskuksiin ja vuodeosastoille. Panostamme erityisesti työntekijöidemme ammatilliseen kehittymiseen ja olemme saaneet olla mukana tekemässä parempaa terveydenhuoltoa yhdessä tilaaja-asiakkaidemme kanssa. Olemme monimuotoinen ja yhdenvertainen työyhteisö, joka ei hyväksy minkäänlaista syrjintää tai syrjivää puhetta.


Yhteystiedot:
Johannes Kärkkäinen
Hallituksen puheenjohtaja, Suomen Laatupäivystys Oy
johannes@laatupaivystys.fi

Jaa artikkeli: