Alajärvi

Yhdistä mökkeily ja työ – lähde Alajärvelle ensiavun lääkäriksi!

Sujuuko TK-päivystys ja haikailetko parempaa balanssia töiden ja vapaa-ajan välillä? Tule tekemään työviikkoja Alajärvelle!

Järvi-Pohjanmaan sydämessä Alajärvellä toimii arkisin klo 08-20 ja viikonloppuisin 10-18 yleislääketieteen potilaiden kiirevastaanotto yhden lisensiaatin sekä hoitajavastaanottojen voimin. Modernit tilat sekä kokeneet hoitajat tuntevat potilaat vuosien ajalta, mikä helpottaa toimintaa. Lifecare käytössä koko sairaanhoitopiirin alueella. Yhden lääkärin työviikko kestää maanantaista sunnuntai-iltaan, joten tämänkaltainen työrupeama soveltuu erityisesti vapaaviikkoja toivovalle kollegalle. Vaatimus on LL ja toivomme kokemusta yleislääkäripäivystyksestä.

Tarjoamme hyvän korvauksen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi järven rannassa hirsimökkimajoituksen puusaunoineen ja grillikatoksineen minne mahtuu mukaan etätöihin lähtevä puoliso tai isompikin perhe. Tämän lisäksi tarjoamme lääkärille kuntosalikortin jotta työviikon aikana voi pitää kropastakin huolta!

Vakituisille lääkäreillemme tarjoamme pääsyn Laatupäivystyksen järjestämiin monipuolisiin koulutuksiin (esim. UÄ/elvytys/tehohoito).

Vuodelle 2022 on vielä viikkoja jäljellä joten kysy rohkeasti. Olisitko liikkeellä sote-alalla työskentelevän kaverin tai puolison kanssa? Järjestämme mieluusti molemmille töitä Alajärveltä.

Ota yhteyttä